Ab logo
  • Ρεβιθάδα με χταπόδι

Ρεβιθάδα με χταπόδι

Ρεβιθάδα με χταπόδι
Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 500 g ρεβίθια, μουλιασμένα για 8-10 ώρες
  • 1 μεγάλο χταπόδι, καθαρισμένο
  • 3 δαφνόφυλλα
  • 2 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 1 καρότο, καθαρισμένο
  • 1 στικ σέλερι
  • 1 κλαδάκι φρέσκο δενδρολίβανο ή 1 κ.γ. αποξηραμένο
  • 140 ml ελαιόλαδο
  • 100 ml λευκό κρασί
  • 2 λεμόνια
  • 3 κόκκους μπαχάρι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι
  • 500 g ρεβίθια, μουλιασμένα για 8-10 ώρες
  • 1 μεγάλο χταπόδι, καθαρισμένο
  • 3 δαφνόφυλλα
  • 2 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 1 καρότο, καθαρισμένο
  • 1 στικ σέλερι
  • 1 κλαδάκι φρέσκο δενδρολίβανο ή 1 κ.γ. αποξηραμένο
  • 140 ml ελαιόλαδο
  • 100 ml λευκό κρασί
  • 2 λεμόνια
  • 3 κόκκους μπαχάρι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι