Μπουτάκια κοτόπουλου με μέλι μαριναρισμένα σε εσπεριδοειδή
Μέτρια, >60'
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε τα παντζάρια, το χυμό από πορτοκάλια και το ξίδι από άσπρο κρασί. Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε πολύ καλά. Τα αφήνετε να μαριναριστούν για 20 λεπτά. Προσεκτικά κόβετε κάθε κομμάτι χαλούμι σε 6 κομμάτια, και τα πιπερώνετε και στις δύο πλευρές. Τηγανίζετε το χαλούμι για 1-2 λεπτά για κάθε πλευρά μέχρι να πάρει χρώμα και να γίνει τραγανό και το τυρί να είναι έτοιμο να λιώσει. Αδειάζετε την πράσινη σαλάτα σε ένα μεγάλο μπολ, αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε τα μαριναρισμένα παντζάρια μαζί με τα πορτοκάλια και την σάλτσα τους. Ανακατεύετε και μοίραζετε σε έξι πιάτα. Πάνω σε κάθε σαλάτα τοποθετείτε ένα μεγάλο κομμάτι τηγανιτό χαλούμι. Πασπαλίζετε με λίγο φουντούκι και σερβίρετε.
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα