Ας μαγειρέψουμε
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC και αφού καθαρίσουμε τα μήλα, τα κόβουμε σε ομοιόμορφα κυβάκια. Σ΄ένα τηγάνι βάζουμε την καστανή ζάχαρη, τα μήλα και την κανέλα, μαγειρεύουμε μέχρι να καραμελώσουν τα μήλα και προσθέτουμε το βούτυρο Σ΄ένα κατσαρολάκι τοποθετούμε το γάλα, την κρέμα, τη ζάχαρη και βράζουμε ώστε να ζεσταθεί ελαφρά το μείγμα. Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και μέσα τοποθετούμε τα κρουσάν κομμένα σε χοντρές φέτες, προσθέτουμε τα μήλα και περιχύνουμε με το μείγμα με το γάλα. Αφήνουμε τη πουτίγκα για 20’ ώστε ν΄απορροφήσουν τα κρουασάν το μείγμα και κατόπιν ψήνουμε στους 180οC για 35?. Σερβίρουμε αμέσως και αν θέλουμε προσθέτουμε κόκκινα φρούτα και λίγη κρέμα γάλακτος. Σημειώσεις για τη συνταγή: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εκτός από μπαγιάτικα κρουασάν τσουρέκι ή ψωμί. Στην πουτίγκα ταιριάζουν και οι σταφίδες. Επιλέγουμε μήλα που δεν είναι άγουρα και σκληρά