Παράλειψη
Τα προϊόντα μου
Λίστες
Σύνδεση ή εγγραφή
Καλώς ήρθες
Αποσύνδεση
Μεταφορά στο My AB
0
Μενού
Eshop
Προσφορές
Φυλλάδια
Easter Shop
Μόνο στα ΑΒ
Συνταγές
#allazoumesinithies
AB Plus
Καταστήματα
Αποτελέσματα Αναζήτησης Συνταγών
Πολίτικο Εκμέκ κανταϊφι με κρέμα αρωματισμένη με λεμόνι και πασπαλισμένο φιστίκι αιγίνης
Πολίτικο Εκμέκ κανταϊφι με κρέμα αρωματισμένη με λεμόνι και πασπαλισμένο φιστίκι αιγίνης
από Akis Petretzikis
Δύσκολη
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά
6 μερίδες
700 g
ζάχαρη(Για το σιρόπι)
500 ml
νερό(Για το σιρόπι)
500 g
κανταΐφι(Για τη βάση)
125 g
βούτυρο (Για τη βάση)
1 lt
γάλα 3,5% λιπαρά(Για την κρέμα)
100 g
κορν φλάουρ(Για την κρέμα)
200 g
ζάχαρη(Για την κρέμα)
6
κρόκοι αβγών(Για την κρέμα)
2
βανίλιες (ή 1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα λεμονιού)(Για την κρέμα)
500 ml
κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά(Για τη σαντιγί)
50 g
άχνη ζάχαρη(Για τη σαντιγί)
100 g
βούτυρο παγωμένο(Για την κρέμα)
1
κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας(Για τη σαντιγί)
φιστίκι Αιγίνης σπασμένο (για γαρνίρισμα)(Για τη σαντιγί)
700 g
ζάχαρη(Για το σιρόπι)
500 ml
νερό(Για το σιρόπι)
500 g
κανταΐφι(Για τη βάση)
125 g
βούτυρο (Για τη βάση)
1 lt
γάλα 3,5% λιπαρά(Για την κρέμα)
100 g
κορν φλάουρ(Για την κρέμα)
200 g
ζάχαρη(Για την κρέμα)
6
κρόκοι αβγών(Για την κρέμα)
2
βανίλιες (ή 1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα λεμονιού)(Για την κρέμα)
500 ml
κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά(Για τη σαντιγί)
50 g
άχνη ζάχαρη(Για τη σαντιγί)
100 g
βούτυρο παγωμένο(Για την κρέμα)
1
κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας(Για τη σαντιγί)
φιστίκι Αιγίνης σπασμένο (για γαρνίρισμα)(Για τη σαντιγί)