Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΠάβλοβα με παγωτό βανίλια και σάλτσα από κεράσια
Ab logo

Πάβλοβα με παγωτό βανίλια και σάλτσα από κεράσια

από AB Foodstories
Πάβλοβα με παγωτό βανίλια και σάλτσα από κεράσια
Μέτρια
>60'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
8 μερίδες
  • 5 ασπράδια μέτριων φρέσκων αβγών ελευθέρας βοσκής ΑΒ (για τις μαρέγκες)
  • 300 g ζάχαρη κρυσταλλική λεπτή ΑΒ (για τις μαρέγκες)
  • 2 βανίλιες, κάψουλες (για τις μαρέγκες)
  • 500 ml φρέσκο γάλα από τη Θεσσαλία «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» (για το παγωτό)
  • 500 ml κρέμα γάλακτος ΑΒ (για το παγωτό)
  • 5 κρόκοι αβγών (για το παγωτό)
  • 1 κ.σ. κορν φλάουρ (για το παγωτό)
  • 125 g ζάχαρη (για το παγωτό)
  • 1 λοβός φυσικής βανίλιας (για το παγωτό)
  • 600 g κεράσια, αποπυρηνωμένα (για τη σάλτσα)
  • 150 g ζάχαρη (για τη σάλτσα)
  • 150 ml νερό (για τη σάλτσα)
  • 1 λεμόνι, το ξύσμα και χυμός από το μισό (για τη σάλτσα)
  • 1 κ.σ. κορν φλάουρ (για τη σάλτσα)
  • 5 ασπράδια μέτριων φρέσκων αβγών ελευθέρας βοσκής ΑΒ (για τις μαρέγκες)
  • 300 g ζάχαρη κρυσταλλική λεπτή ΑΒ (για τις μαρέγκες)
  • 2 βανίλιες, κάψουλες (για τις μαρέγκες)
  • 500 ml φρέσκο γάλα από τη Θεσσαλία «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» (για το παγωτό)
  • 500 ml κρέμα γάλακτος ΑΒ (για το παγωτό)
  • 5 κρόκοι αβγών (για το παγωτό)
  • 1 κ.σ. κορν φλάουρ (για το παγωτό)
  • 125 g ζάχαρη (για το παγωτό)
  • 1 λοβός φυσικής βανίλιας (για το παγωτό)
  • 600 g κεράσια, αποπυρηνωμένα (για τη σάλτσα)
  • 150 g ζάχαρη (για τη σάλτσα)
  • 150 ml νερό (για τη σάλτσα)
  • 1 λεμόνι, το ξύσμα και χυμός από το μισό (για τη σάλτσα)
  • 1 κ.σ. κορν φλάουρ (για τη σάλτσα)