Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΠαντζαροκεφτέδες πικάντικοι
Ab logo
  • Παντζαροκεφτέδες πικάντικοι

Παντζαροκεφτέδες πικάντικοι

από AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι
Παντζαροκεφτέδες πικάντικοι
Μέτρια
31'- 60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 200 ml γάλα
  • 250 g. αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του
  • 1 αβγό, ελαφρά χτυπημένο
  • 30 g. βούτυρο, σε θ. δ.
  • αλάτι
  • 400 g. παντζάρια, καθαρισμένα και τριμμένα στη χοντρή πλευρά του τρίφτη
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 150 g. φέτα, τριμμένη
  • 80 g. κασέρι, τριμμένο
  • 1 κ. γ. κόλιανδρο, τριμμένο
  • 10 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένη
  • 2 εκ. από τον πάτο του τηγανιού έ. π. ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
  • 1 κ. γ. τζίνζερ, σκόνη
  • 200 ml γάλα
  • 250 g. αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του
  • 1 αβγό, ελαφρά χτυπημένο
  • 30 g. βούτυρο, σε θ. δ.
  • αλάτι
  • 400 g. παντζάρια, καθαρισμένα και τριμμένα στη χοντρή πλευρά του τρίφτη
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 150 g. φέτα, τριμμένη
  • 80 g. κασέρι, τριμμένο
  • 1 κ. γ. κόλιανδρο, τριμμένο
  • 10 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένη
  • 2 εκ. από τον πάτο του τηγανιού έ. π. ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
  • 1 κ. γ. τζίνζερ, σκόνη