Ας μαγειρέψουμε
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι με τον κιμά και το ρύζι για 3-4 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε ένα φλιτζάνι νερό, σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγοψηθεί για 20 λεπτά. Χτυπάμε πολύ καλά τα αβγά με το γάλα και προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και βάζουμε λίγο από το μίγμα των αβγών. Κουνάμε το τηγάνι έτσι που να απλωθεί παντού. Βάζουμε στο κέντρο μια κουταλιά από τον κιμά. Με το πηρούνι τον τυλίγουμε προσεκτικά μέσα στο τηγάνι, φροντίζοντας να μην μας ψηθεί πολύ. Σερβίρουμε τις ομελετίτσες ζεστές και πασπαλισμένες με άφθονο τυρί και μαϊντανό.