Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΟμελέτα φούρνου με σπανάκι, τοματίνια και ανθότυρο
Ab logo
  • Ομελέτα φούρνου με σπανάκι, τοματίνια και ανθότυρο

Ομελέτα φούρνου με σπανάκι, τοματίνια και ανθότυρο

από THE FOODIE CORNER
Ομελέτα φούρνου με σπανάκι, τοματίνια και ανθότυρο
Εύκολη
31'- 60'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 1 πορτοκάλι σε φέτες για σερβίρισμα
  • 300 γρ τοματίνια + προαιρετικά 1 τσαμπάκι τοματίνια για γαρνιτούρα
  • 200 γρ φύλλα σπανάκι, καθαρισμένα και χοντροκομμένα
  • 50 γρ φρέσκο κρεμμυδάκι (βάρος καθαρισμένου), ψιλοκομμένο
  • 130 γρ. ανθότυρο
  • 8 αβγά
  • 50 γρ πεκορίνο Αμφιλοχίας
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 6 κουτ. σούπας τριμμένο χθεσινό ψωμί ολικής άλεσης
  • 1 κουτ. γλυκού πάπρικα
  • 1 κουτ. γλυκού θυμάρι
  • 1 κουτ. του γλυκού αλάτι
  • 1/4 κουτ. γλυκού πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 1 πορτοκάλι σε φέτες για σερβίρισμα
  • 300 γρ τοματίνια + προαιρετικά 1 τσαμπάκι τοματίνια για γαρνιτούρα
  • 200 γρ φύλλα σπανάκι, καθαρισμένα και χοντροκομμένα
  • 50 γρ φρέσκο κρεμμυδάκι (βάρος καθαρισμένου), ψιλοκομμένο
  • 130 γρ. ανθότυρο
  • 8 αβγά
  • 50 γρ πεκορίνο Αμφιλοχίας
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 6 κουτ. σούπας τριμμένο χθεσινό ψωμί ολικής άλεσης
  • 1 κουτ. γλυκού πάπρικα
  • 1 κουτ. γλυκού θυμάρι
  • 1 κουτ. του γλυκού αλάτι
  • 1/4 κουτ. γλυκού πιπέρι φρεσκοτριμμένο