Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΝτόνατς φούρνου με τραγανή κρούστα και γιαούρτι
Ab logo
  • Ντόνατς φούρνου με τραγανή κρούστα και γιαούρτι

Ντόνατς φούρνου με τραγανή κρούστα και γιαούρτι

Ντόνατς φούρνου με τραγανή κρούστα και γιαούρτι
Ντόνατς φούρνου με τραγανή κρούστα και γιαούρτι
Εύκολη
1'- 30'
5/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
20 μερίδες
  • 260 g αλεύρι αυτοδιογκούμενο
  • 5 g μαγιά στιγμής
  • 160 ml ΝΟΥΝΟΥ Family γάλα πλήρες
  • 50 g ΝΟΥΝΟΥ Βούτυρο λιωμένο
  • 50 g καστανή ζάχαρη
  • 2 αβγά
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 1 κ.σ. ΝΟΥΝΟΥ Βούτυρο λιωμένο
  • 200 g γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ στραγγιστό
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 50 g φουντούκια
  • 50 g μπισκότα κανέλας
  • 1/4 κ.γ. κανέλα
  • 260 g αλεύρι αυτοδιογκούμενο
  • 5 g μαγιά στιγμής
  • 160 ml ΝΟΥΝΟΥ Family γάλα πλήρες
  • 50 g ΝΟΥΝΟΥ Βούτυρο λιωμένο
  • 50 g καστανή ζάχαρη
  • 2 αβγά
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 1 κ.σ. ΝΟΥΝΟΥ Βούτυρο λιωμένο
  • 200 g γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ στραγγιστό
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 50 g φουντούκια
  • 50 g μπισκότα κανέλας
  • 1/4 κ.γ. κανέλα

Ας μαγειρέψουμε

Ζεσταίνουμε το γάλα και διαλύουμε μέσα τη μαγιά και τη ζάχαρη, αφήνουμε 5’ λεπτά να ενεργοποιηθεί και κατόπιν αναμειγνύουμε όλα τα υλικά ανακατεύοντας με μια σπάτουλα. Βουτυρώνουμε καλά την ειδική φόρμα για τα ντόνατς, γεμίζουμε με τη ζύμη και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 12-15΄. Αφήνουμε να κρυώσουν και ξεφορμάρουμε. Στο πολυμηχάνημα θρυμματίζουμε τα υλικα για την τραγανή κρούστα. Σε ενα μπωλ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το μέλι, βούταμε τα ντόνατς απο τη μια τους πλευρά κια πασπαλίζουμε με το μείγμα της τραγανής κρούστας.

Αξιολόγηση

Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική Παραδοσιακή
Κλασική
Πρωινό
Πρωινό
Όλες οι εποχές
Άλλο