Ab logo
  • Μοσχάρι λεμονάτο

Μοσχάρι λεμονάτο

από Πηγή ΑΒ Μagazine
Μοσχάρι λεμονάτο
Εύκολη
>60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 1 kg μοσχάρι
  • 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  • 3 λεμόνια (χυμό)
  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • πιπέρι
  • Αλάτι
  • 1 kg μοσχάρι
  • 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  • 3 λεμόνια (χυμό)
  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • πιπέρι
  • Αλάτι

Ας μαγειρέψουμε

Kόβουμε το μοσχάρι σε μικρές μερίδες.

Zεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα.

Pίχνουμε το κρέας και το σοτάρουμε

έως ότου ροδίσει. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια

και τα αφήνουμε μέχρι να μαραθούν.

Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. Pίχνουμε αλάτι,

πιπέρι, λίγο νερό και βράζουμε το φαγητό

σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες περίπου.

 

Σημείωση

Kατά τη διάρκεια του μαγειρέματος προσθέτουμε

σταδιακά και σε μικρές ποσότητες όσο νερό

χρειάζεται το φαγητό.

Αξιολόγηση

Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Βραδινό
Όλες οι εποχές
Κυρίως πιάτο

Βάλε στο καλάθι υλικά για 4 μερίδες

  • Ελιά Μόσχου 12 Μηνών Άνευ Οστού Νωπή Ολλανδίας
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7074447
  • Λεμόνια Συσκευασμένα Ελληνικά
    • low-price.external.cbf7b8ce.svg
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7062945
  • Έχεις ήδη στην κουζίνα