Ας μαγειρέψουμε
• Χτυπάμε στο μίξερ το αλεύρι με το βούτυρο. • Ρίχνουμε το αβγό, την παρμεζάνα μαζί με 1 – 2 κ.σ κρύο νερό και ζυμώνουμε για 1–2’. • Αφήνουμε την ζύμη σκεπασμένη με μεμβράνη στο ψυγείο για τουλάχιστον 30’. • Ανοίγουμε τη ζύμη και την απλώνουμε σε καλά λαδωμένα φορμάκια για τάρτες. • Σοτάρουμε το πράσο στο ελαιόλαδο. Ρίχνουμε σε ένα μπολ τα αβγά, την κρέμα γάλακτος, το τυρί και αλατοπιπερώνουμε. Απλώνουμε τα λαχανικά στον πάτο της ζύμης και περιχύνουμε με το μίγμα αβγών. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 25’ περίπου. • Πασπαλίζουμε με σχοινόπρασο και σερβίρουμε.