Ας μαγειρέψουμε
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη για 5 λεπτά και προσθέτουμε το γιαούρτι, τη βανίλια και το αλάτι συνεχίζοντας το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα για 1 λεπτό ακόμη. Προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, την κανέλα, το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ανοιγόμενη φόρμα και προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα μήλα. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για μια ώρα. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε τη μηλόπιτα με καρύδια και γιαούρτι ανακατεμένο με μέλι. Tips: Μπορούμε να προσθέσουμε στη μηλόπιτα και τριμμένα καρύδια