Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΜανιταρόσουπα με γλυκοπατάτα και κρέμα σκόρδου
Ab logo
  • Μανιταρόσουπα με γλυκοπατάτα και κρέμα σκόρδου

Μανιταρόσουπα με γλυκοπατάτα και κρέμα σκόρδου

από #MadeWithAB
Οι σούπες του φθινοπώρου
Μανιταρόσουπα με γλυκοπατάτα και κρέμα σκόρδου
Εύκολη
>60'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
6 μερίδες
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • αλάτι
  • 2 φλ. νερό
  • 1 κ.γ. ρίγανη ξερή, τριμμένη
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 7 σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες
  • πάπρικα
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 80 ml ελαιόλαδο
  • 750 g ζωμός κότας ή λαχανικών ή νερό
  • 1 κ.γ. κόλιανδρος, σε σκόνη
  • 200 g γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 φλ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  • 200 g λευκό κρασί ή 100 γρ. κονιάκ
  • 2 μέτριες γλυκοπατάτες, καθαρισμένες και τριμμένες στον τρίφτη
  • 2 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 800 g. ανάμεικτα μανιτάρια (λευκά, μικρά στρογγυλά ή πιο μεγάλα πορτομπέλο, πλευρώτους), καθαρισμένα και κομμένα σε μέτρια κομμάτια
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • αλάτι
  • 2 φλ. νερό
  • 1 κ.γ. ρίγανη ξερή, τριμμένη
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 7 σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες
  • πάπρικα
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 80 ml ελαιόλαδο
  • 750 g ζωμός κότας ή λαχανικών ή νερό
  • 1 κ.γ. κόλιανδρος, σε σκόνη
  • 200 g γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 φλ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  • 200 g λευκό κρασί ή 100 γρ. κονιάκ