Ας μαγειρέψουμε
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε ελαφρά τα κρεµµυδάκια µαζί µε όλα μανιτάρια και το σκόρδο µέχρι να στεγνώσουν από τα υγρά τους. Τραβάτε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτετε τον άνηθο, τον μαϊντανό και ανάλογο αλατοπίπερο. Αφήνετε το µίγµα να κρυώσει και βουτυρώνετε ένα µακρόστενο ταψάκι. Προθερµαίνετε τον φούρνο στους 180°C. Στρώνετε το πρώτο φύλλο σφολιάτας καλύπτοντας τον πάτο και τα πλαϊνά του ταψιού και τρυπάτε τη ζύµη µε πιρούνι σε διάφορα σηµεία. Χτυπάτε τα αβγά µε το γιαούρτι και προσθέτετε το τριµµένο κασέρι. Ρίχνετε και το µίγµα των µανιταριών και ανακατεύετε. Αδειάζετε το τελικό µίγµα πάνω στο φύλλο σφολιάτας και σκεπάζετε την πίτα µε το δεύτερο φύλλο. Κόβετε τη ζύµη που περισσεύει λίγο πιο έξω από την περιφέρεια του ταψιού και αφού βρέξετε περιμετρικά τη ζύµη, την πιάνετε µε τις άκρες του κάτω φύλλου της σφολιάτας και πιέζετε µε τα δάχτυλα να ενωθούν. Τρυπάτε την επιφάνεια της πίτας και ψήνετε σε προθερµασµένο φούρνο µέχρι να ροδοκοκκινίσει καλά. Σερβίρετε την πίτα ζεστή ή χλιαρή, κόβοντας σε κοµµάτια.