Ab logo
  • Μανιτάρια γεμιστά

Μανιτάρια γεμιστά

από MADEWITHAB
Μανιτάρια γεμιστά
Εύκολη
1'- 30'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
8 μερίδες
  • 1 φλ. ρόκα (για τη γέμιση)
  • 500 g μανιτάρια πορτομπέλο μικρά
  • 2 κ.σ. κουκουνάρι
  • 1 φλ. φρέσκος βασιλικός (για τη γέμιση)
  • 30 ml ελαιόλαδο
  • 1 φλ. κουκουνάρια (για τη γέμιση)
  • 1 λεμόνι, χυμός (για τη γέμιση)
  • 2 σκελίδες σκόρδου (για τη γέμιση)
  • αλάτι (για τη γέμιση)
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
  • πολύχρωμες πιπεριές, σε μικρά κυβάκια (για το σερβίρισμα)
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο (για τη γέμιση)
  • τα κοτσάνια των μανιταριών, ψιλοκομμένα (για τη γέμιση)
  • 1 φλ. ρόκα (για τη γέμιση)
  • 500 g μανιτάρια πορτομπέλο μικρά
  • 2 κ.σ. κουκουνάρι
  • 1 φλ. φρέσκος βασιλικός (για τη γέμιση)
  • 30 ml ελαιόλαδο
  • 1 φλ. κουκουνάρια (για τη γέμιση)
  • 1 λεμόνι, χυμός (για τη γέμιση)
  • 2 σκελίδες σκόρδου (για τη γέμιση)
  • αλάτι (για τη γέμιση)
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
  • πολύχρωμες πιπεριές, σε μικρά κυβάκια (για το σερβίρισμα)
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο (για τη γέμιση)
  • τα κοτσάνια των μανιταριών, ψιλοκομμένα (για τη γέμιση)

Ας μαγειρέψουμε

• Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Αφαιρούμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια και τα ψιλοκόβουμε. • Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με μια νοτισμένη πετσέτα, τα ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και τα βάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. • Χτυπάμε όλα τα υλικά για τη γέμιση. • Γεμίζουμε κάθε μανιτάρι με 1-2 κ.γ. από το μείγμα. Βάζουμε από πάνω 3-4 κουκουνάρια και ψήνουμε για 10 λεπτά. • Βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν 5 λεπτά. Γαρνίρουμε με τις πιπεριές και σερβίρουμε.

Αξιολόγηση

Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Χριστούγεννα
Βραδινό
Χειμώνας
Συνοδευτικά