Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΚοντοσούβλι χοιρινό σε μαρινάδα κρασιού με πιπεριές και λαδολέμονο ντομάτας
Ab logo
  • Κοντοσούβλι χοιρινό σε μαρινάδα κρασιού με πιπεριές και λαδολέμονο ντομάτας

Κοντοσούβλι χοιρινό σε μαρινάδα κρασιού με πιπεριές και λαδολέμονο ντομάτας

από #MadeWithAB
Κοντοσούβλι χοιρινό σε μαρινάδα κρασιού με πιπεριές και λαδολέμονο ντομάτας
Κοντοσούβλι χοιρινό σε μαρινάδα κρασιού με πιπεριές και λαδολέμονο ντομάτας
Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 2 κιλά 2 κιλά χοιρινή πανσέτα, σε κομμάτια 6-7 εκ., πάχος περίπου 1,5 εκ.
  • 3 πιπεριές κέρατα, κομμένες στη μέση κατά μήκος και στα 2
  • 200 g. πράσο, χοντροκομμένο
  • 200 g. κρεμμύδι, χοντροκομμένο
  • 3 μέτρια κρεμμύδια, κομμένα στα 4
  • 4 κλαράκια δεντρολίβανο
  • 4 κλαράκια μαντζουράνα
  • 4 κλαράκια φρέσκο θυμάρι
  • 300 g. καρότο, χοντροκομμένο
  • 2 δάφνες
  • 1 κ. γ. πιπέρι σε κόκκους
  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 400 g. λευκό κρασί
  • 2 κιλά 2 κιλά χοιρινή πανσέτα, σε κομμάτια 6-7 εκ., πάχος περίπου 1,5 εκ.
  • 3 πιπεριές κέρατα, κομμένες στη μέση κατά μήκος και στα 2
  • 200 g. πράσο, χοντροκομμένο
  • 200 g. κρεμμύδι, χοντροκομμένο
  • 3 μέτρια κρεμμύδια, κομμένα στα 4
  • 4 κλαράκια δεντρολίβανο
  • 4 κλαράκια μαντζουράνα
  • 4 κλαράκια φρέσκο θυμάρι
  • 300 g. καρότο, χοντροκομμένο
  • 2 δάφνες
  • 1 κ. γ. πιπέρι σε κόκκους
  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 400 g. λευκό κρασί