Ας μαγειρέψουμε
1. Τρίβουμε τα κολοκυθάκια, τα βάζουμε σε σουρωτήρι και αφού αλατίσουμε πιέζουμε με το χέρι μας ώστε να φύγουν τα υγρά τους . 2. Σε βαθύ τηγάνι ρίχνουμε τη μισή ποσότητα του ελαιόλαδου και σωτάρουμε τα κρεμμύδια για 2’, προσθέτουμε τα τριμμένα κολοκυθάκια και συνεχίζουμε το σωτάρισμα 5’ περίπου. 3. Προσθέτουμε το κύμινο, το πιπέρι, λίγο αλάτι και αποσύρουμε. 4. Όταν το μείγμα κρυώσει προσθέτουμε τα αβγά, τον δυόσμο, τα πράσα, τον άνηθο και τη φέτα. 5. Σε μέτριο ταψί στρώνουμε τα μισά φύλλα, τα οποία ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. 6. Απλώνουμε τη γέμιση,κλείνουμε με τα υπόλοιπα φύλλα και με κοφτερό μαχαιράκι χαράζουμε σε κομμάτια. 7. Αλείφουμε με ελαιόλαδο την επιφάνεια της κολοκυθόπιτας, ραντίζουμε με λίγο νερό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC, στο χαμηλότερο ράφι του φούρνου για 50’