Ας μαγειρέψουμε
Καθαρίζετε τα ψάρια (ή ακόμα καλύτερα ζητήστε από τον ιχθυοπώλη να σας τα φιλετάρει). Τα τοποθετείτε σε ένα πυρίμαχο σκεύος και σκορπάτε τριγύρω τον αρακά με τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. Σε βάζο που κλείνει καλά, ρίχνετε τη μουστάρδα, τον χυμό λεμόνι, το ξύσμα, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι. Κλείνετε και ανακινείτε καλά. Περιχύνετε το φαγητό και το βάζετε στο κέντρο του φούρνου. Ανάβετε το γκριλ στους 180οC και ψήνετε για 20-25 λεπτά.