Ας μαγειρέψουμε
Σάλτσα: Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να μαραθεί αλλά να μην πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας, το ζωμό, την πάπρικα, το γαρίφαλο και τη ζάχαρη. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για 2-3 λεπτά. Αδειάζουμε τη σάλτσα σε ένα παραλληλόγραμμο σκεύος και την αφήνουμε στην άκρη. Κεφτέδες: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C. Μουσκεύουμε το ψωμί στο γάλα και το στύβουμε καλά (δεν πετάμε το γάλα). Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τον κιμά, το ψωμί, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και τα μπαχαρικά. Βρέχουμε κάθε τόσο τα χέρια μας στο γάλα που έχουμε κρατήσει και ζυμώνουμε καλά για 4-5 λεπτά. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια σε μέγεθος μεγάλου καρυδιού και τα τοποθετούμε στο σκεύος με τη σάλτσα. Ψήνουμε τα κεφτεδάκια για 20-25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να δέσει η σάλτσα. Συνοδεύουμε με ρύζι πιλάφι.