Ας μαγειρέψουμε
Ζυμώνετε τον κιμά, μαζί με τα δύο πολτοποιημένα κρεμμύδια, το ψωμί, το μαϊντανό και το αλατοπίπερο. Καθαρίζετε τα δύο κιλά κρεμμύδια, τα κόβετε, τα ζεματάτε σε καυτό νερό και τα σουρώνετε. Στρώνετε τα κρεμμύδια μέσα σε ένα ταψί, από πάνω τοποθετείτε τα κεφτεδάκια και το ελαιόλαδο και τα ψήνετε στους 1800C για 20 λεπτά. Λίγο προτού γίνουν, χτυπάτε το αβγό μαζί με το χυμό λεμονιού, λίγο αλάτι και πιπέρι και το γιαούρτι. Περιχύνετε το φαγητό και το βάζετε στο φούρνο στους 1800C μέχρι να κάνει ροδαλή κρούστα.