Ας μαγειρέψουμε
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά. Προσθέτετε το σκόρδο και την πιπεριά. Σοτάρετε για 3 λεπτά ακόμα. Ρίχνετε τις τομάτες, τον ζωμό μέσα στον οποίο έχετε διαλύσει τον καφέ. Σιγοβράζετε 6-7 λεπτά, ανακατεύοντας κάθε τόσο. Προσθέτετε τις γαρίδες, αλατοπιπερώνετε και τις βράζετε μέχρι να αλλάξουν χρώμα (5-6 λεπτά αρκούν). Τις αφαιρείτε με τρυπητή κουτάλα και προσθέτετε στο μίγμα των λαχανικών το γάλα καρύδας. Σιγοβράζετε για 10 λεπτά. Ξαναρίχνετε τις γαρίδες και τις ανακατεύετε για 2 λεπτά ακόμα.Σερβίρετε το φαγητό με βρασμένο ρύζι. Πασπαλίζετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.