Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΦασολάδα με χοιρινές μπουκίτσες και μπούκοβο
Ab logo
  • Φασολάδα με χοιρινές μπουκίτσες και μπούκοβο

Φασολάδα με χοιρινές μπουκίτσες και μπούκοβο

από Πηγή ΑΒ Μagazine
Φασολάδα με χοιρινές μπουκίτσες και μπούκοβο
Μέτρια
>60'
5/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 1 συσκευασία φασολάδα 750γρ.
  • 2/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
  • 1 φλιτζάνι συμπυκνωμένο χυμό τομάτας
  • 8 φλιτζάνια νερό
  • 2 μπριζόλες χωρίς κόκαλο από λαιμό (περίπου 600γρ.)
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 συσκευασία φασολάδα 750γρ.
  • 2/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
  • 1 φλιτζάνι συμπυκνωμένο χυμό τομάτας
  • 8 φλιτζάνια νερό
  • 2 μπριζόλες χωρίς κόκαλο από λαιμό (περίπου 600γρ.)
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
  • Αλάτι
  • πιπέρι

Ας μαγειρέψουμε

Κόβετε το χοιρινό σε μικρά κομμάτια (μπουκίτσες). Σοτάρετε ελαφρά το χοιρινό με τις 2 κουταλιές ελαιόλαδο για 4-5λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Βράζετε σε μια κατσαρόλα 8 φλιτζάνια νερό σε δυνατή φωτιά.Προσθέτετε το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και μόλις πάρουν βράση ρίχνετε το περιεχόμενο της συσκευασίας μαζί με το χυμό τομάτας. Ανακατεύετε καλά, προσθέτετε τις μπουκιές χοιρινού και σκεπάζετε την κατσαρόλα. Χαμηλώνετε την ένταση της εστίας στο μισό και σιγοβράζετε για 50-55 λεπτά. Αν θέλετε να χυλώσει πολύ η φασολάδα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα μερικά βρασμένα φασόλια σε ένα μπολ και τα λιώνετε με το πιρούνι . Τα ξαναρίχνετε στην κατσαρόλα και ανακατεύετε. Πασπαλίζετε με το μπούκοβο και σερβίρετε.

Αξιολόγηση

Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Όλες οι εποχές
Σούπα

Βάλε στο καλάθι υλικά για 4 μερίδες

  • Τομάτα Passata Περαστή 500 gr
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7064447
  • 7146950
  • ΜΠΟΥΚΟΒΟ  50 GR
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7064741
  • Έχεις ήδη στην κουζίνα