Ας μαγειρέψουμε
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170° C, λαδώνουμε καλά και αλευρώνουμε ένα ταψί διαμέτρου 20 εκ. Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ το ελαιόλαδο, τον χυμό πορτοκάλι και την άχνη ζάχαρη, ανακατεύοντας με μια σπάτουλα ή κουτάλα, έως ότου λιώσει η άχνη. Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα, ανακατεύουμε και, τέλος, ενσωματώνουμε και τις σταφίδες. Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και ψήνουμε για 40 - 45 λεπτά έως ότου πάρει ένα χρυσαφί χρώμα. Αφήνουμε να κρυώσει και ξεφορμάρουμε.