Ας μαγειρέψουμε
Σε ένα βαθύ σκεύος βάζετε όλα τα υλικά μαζί και τα αφήνετε σκεπασμένα στο ψυγείο για μισή ώρα.Χωρίζετε τα κομμάτια του φύλλου κρούστας σε έξι μέρη, τα λαδώνετε ή τα βουτυρώνετε μεταξύ τους. Μοιράζετε το μίγμα στα 6 διπλά κομμάτια φύλλου, φροντίζοντας να βάλετε από όλα τα υλικά σε κάθε μερίδα.Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200ºC. Τυλίγετε τα φύλλα σε πακετάκια και τα δένετε χαλαρά με σπάγκο μαγειρικής και τα περνάτε από πάνω με ένα πινέλο με λίγο ελαιόλαδο ή βούτυρο να γυαλίσουν. Τα βάζετε σε ταψί και τα ψήνετε για 1½ ώρα. Ανοίγετε τα δεματάκια και σερβίρετε αμέσως.