Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΧοιρινό με Σέλινο, Στερεοελλαδίτικο
Ab logo
  • Χοιρινό με Σέλινο, Στερεοελλαδίτικο

Χοιρινό με Σέλινο, Στερεοελλαδίτικο

από Funky Cook
Η Food Blogger FUNKY COOK - Εύα Μονοχάρη προτείνει ένα εορταστικό μενού με γεύση Ελλάδας - κυρίως πιάτο το "Στερεοελλαδίτικο χοιρινό με Σέλινο". Χρόνια πολλά!
Χοιρινό με Σέλινο, Στερεοελλαδίτικο
Εύκολη
>60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 1500 g χοιρινό για κατσαρόλα (για το κρέας)
  • 1200 g σέλερι (για το κρέας)
  • 1 ματσάκι σέλινο, ψιλοκομμένο (για το κρέας)
  • 2 πράσα, κομμένα σε ροδέλες (για το κρέας)
  • 1 ξερό κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο (για το κρέας)
  • 100 ml ελαιόλαδο (για το κρέας)
  • 3 κούπες νερό, ζεστό (για το κρέας)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για το κρέας)
  • αλάτι (για το κρέας)αλάτι (για το κρέας)
  • 2 αβγά (για το αυγολέμονο)
  • 1 λεμόνι, μεγάλο (για το αυγολέμονο)
  • 1500 g χοιρινό για κατσαρόλα (για το κρέας)
  • 1200 g σέλερι (για το κρέας)
  • 1 ματσάκι σέλινο, ψιλοκομμένο (για το κρέας)
  • 2 πράσα, κομμένα σε ροδέλες (για το κρέας)
  • 1 ξερό κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο (για το κρέας)
  • 100 ml ελαιόλαδο (για το κρέας)
  • 3 κούπες νερό, ζεστό (για το κρέας)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για το κρέας)
  • αλάτι (για το κρέας)αλάτι (για το κρέας)
  • 2 αβγά (για το αυγολέμονο)
  • 1 λεμόνι, μεγάλο (για το αυγολέμονο)