Η Food Blogger FUNKY COOK - Εύα Μονοχάρη προτείνει ένα εορταστικό μενού με γεύση Ελλάδας - κυρίως πιάτο το "Στερεοελλαδίτικο χοιρινό με Σέλινο". Χρόνια πολλά!
Εύκολη
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά
4 μερίδες
1500 g χοιρινό για κατσαρόλα (για το κρέας)
1200 g σέλερι (για το κρέας)
1 ματσάκι σέλινο, ψιλοκομμένο (για το κρέας)
2 πράσα, κομμένα σε ροδέλες (για το κρέας)
1 ξερό κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο (για το κρέας)
100 ml ελαιόλαδο (για το κρέας)
3 κούπες νερό, ζεστό (για το κρέας)
φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για το κρέας)
αλάτι (για το κρέας)αλάτι (για το κρέας)
2 αβγά (για το αυγολέμονο)
1 λεμόνι, μεγάλο (για το αυγολέμονο)
1500 g χοιρινό για κατσαρόλα (για το κρέας)
1200 g σέλερι (για το κρέας)
1 ματσάκι σέλινο, ψιλοκομμένο (για το κρέας)
2 πράσα, κομμένα σε ροδέλες (για το κρέας)
1 ξερό κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο (για το κρέας)