Αγριογούρουνο Σάλμι με κρασί και καρυδάτη σάλτσα
Δύσκολη, >60'
Χαράζετε την πέτσα στα κότσια σε δυο-τρία σημεία με ένα κοφτερό μαχαίρι. Τα βάζετε σε ένα βαθύ μπολ ή πυρέξ. Αναμιγνύετε καλά τη μουστάρδα, το μέλι, το σκόρδο και τα μυρωδικά και με ένα πινέλο αλείφετε τα κότσια. Ρίχνετε την μπύρα και τα σκεπάζετε. Αφήνετε το κρέας στο ψυγείο να μαριναριστεί για ένα βράδυ. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170°C.
Βάζετε τα κότσια σε γάστρα μαζί με τη μαρινάδα τους. Προσθέτετε 2 με 3 κουταλιές ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνετε. Σκεπάζετε τη γάστρα και σιγοψήνετε για περίπου 2½ με 3 ώρες. Ξεσκεπάζετε το φαγητό και συνεχίζετε το ψήσιμο για 15 με 20 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν τα κότσια. Σερβίρετε με τηγανητά πατατάκια τσιπς.
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα