Ab logo
  • Χαλβάς με ινδοκάρυδο

Χαλβάς με ινδοκάρυδο

Χαλβάς με ινδοκάρυδο
Εύκολη
31'- 60'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
8 μερίδες
  • 150 g σιμιγδάλι χοντρό
  • 150 g σιμιγδάλι ψιλό
  • 100 g ινδοκάρυδο
  • 120 ml ελαιόλαδο ή σπορέλαιο
  • 50 g ασπρισμένα αμύγδαλα, κομμένα στη μέση
  • 200 g ζάχαρη
  • 200 g μέλι
  • 850 ml νερό
  • 1 ξυλάκι κανέλα
  • Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 1/2 κ.γ. κανέλα, τριμμένη
  • 150 g σιμιγδάλι χοντρό
  • 150 g σιμιγδάλι ψιλό
  • 100 g ινδοκάρυδο
  • 120 ml ελαιόλαδο ή σπορέλαιο
  • 50 g ασπρισμένα αμύγδαλα, κομμένα στη μέση
  • 200 g ζάχαρη
  • 200 g μέλι
  • 850 ml νερό
  • 1 ξυλάκι κανέλα
  • Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 1/2 κ.γ. κανέλα, τριμμένη