- Ανακατεύουμε τη μπανάνα με το μέλι και τα καρύδια σε ένα μπολ. Απλώνουμε το μείγμα σε δύο φέτες ψωμιού. Καλύπτουμε με τις άλλες δύο φέτες και πιέζουμε τις άκρες ώστε να κολλήσουν. Βάζουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Χτυπάμε το γάλα με το αυγό. Βουτά-με τα σάντουιτς μέσα, έτσι ώστε να βραχούν και από τις δύο πλευρές.
- Μόλις κάψει το βούτυρο βάζουμε τα σάντουιτς στο τηγάνι και ψήνουμε για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφί χρώμα.
- Σερβίρουμε ζεστές τις αυγοφέτες, πασπαλίζοντας με άχνη και κανέλα.
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα