Ας μαγειρέψουμε
Ετοιμάζετε κατ’ αρχήν το γιαούρτι. Σε ένα μικρό μπρικάκι ρίχνετε τη ζάχαρη, το χυμό από το λάιμ και το τζίντζερ. Τα ζεσταίνετε μέχρι να λειώσει η ζάχαρη. Αδειάζετε το μείγμα μέσα στο μπολ που έχετε το γιαούρτι, ανακατεύετε καλά και το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει. Βουτάτε τις φράουλες μέσα στη ζάχαρη, τις βάζετε σε ένα ταψάκι και τις ψήνετε στο φούρνο για 20 λεπτά στους 200οC. Σερβίρετε σε δύο μεγάλα πιάτα βάζοντας από 2 κουταλιές γιαούρτι στο κάθε ένα. Αν θέλετε διακοσμείτε με τη φλούδα του μοσχολέμονου που έχετε χρησιμοποιήσει και γύρω από το γιαούρτι βάζετε 4 φράουλες, τις οποίες πιέζετε ελαφρά να λιώσουν.