Ας μαγειρέψουμε
Μυρσίνη ΛαμπράκηΣοτάρετε το αρνί στο ελαιόλαδο και το βούτυρο μέχρι να ροδίσει ελαφρά. Ρίχνετε το κρεμμύδι και ένα φλιτζάνι νερό χλιαρό. Σκεπάζετε και σιγοψήνετε για 20 λεπτά. Στη συνέχεια, ανοίγετε το καπάκι και ρίχνετε τα βερίκοκα μαζί με ένα ακόμη φλιτζάνι νερό. Πασπαλίζετε με το κόλιανδρο, το μπαχάρι, την κανέλλα, το αλάτι και το πιπέρι.Σκεπάζετε και συνεχίζετε το ψήσιμο για 30 –40 ακόμα λεπτά. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό μαζί με την σάλτσα του και συνοδεύετε με λευκό ρύζι.