Ας μαγειρέψουμε
1. Με ένα μαχαίρι κάνουμε τρύπες σε διάφορα σημεία του κρέατος και μέσα τοποθετούμε το σκόρδο. 2. Τοποθετούμε το αρνάκι σε ταψί και το αλατοπιπερώνουμε. 3. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το θυμάρι, το δενδρολίβανο, τη ρίγανη, τον χυμό από τα πορτοκάλια και τα λεμόνια, τη μουστάρδα, το μέλι και το ελαιόλαδο. 4. Περιχύνουμε το αρνάκι και απλώνουμε το μείγμα με τα χέρια μας να πάει παντού. 5. Προσεκτικά, χωρίς να περιχύσουμε το κρέας, προσθέτουμε το κρασί και το νερό. 6. Καλύπτουμε με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο, ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 150’ στους 180ο C. 7. Κατόπιν, ξεσκεπάζουμε το αρνί, το γυρίζουμε και αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό ακόμη. 8. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για 90’ ακόμη ενώ την τελευταία μισή ώρα το ξεσκεπάζουμε για να γίνει τραγανή η πέτσα του. Tips: Μπορούμε αν θέλουμε να προσθέσουμε πατάτες στο ταψί την τελευταία μια ώρα του ψησίματος.