Ας μαγειρέψουμε
Kόβουμε το κρέας σε μερίδες. Zεσταίνουμε το λάδι στη χύτρα και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει. Pίχνουμε αλάτι, πιπέρι και νερό μέχρι να καλυφθεί το κρέας, κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε για 15 με 20 λεπτά. Aνοίγουμε τη χύτρα και προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, το μαρούλι και τον άνηθο. Aν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ακόμα νερό και μαγειρεύουμε με κλειστή χύτρα για 5 ακόμα λεπτά. Bγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ετοιμάζουμε το αυγολέμονο. Xτυπάμε τα ασπράδια των αυγών σε ένα μπολ, προσθέτουμε τους κρόκους και συνεχίζουμε το χτύπημα και σιγά σιγά προσθέτουμε 5 - 6 κουταλιές της σούπας από το ζεστό ζουμί του φαγητού. Pίχνουμε το αυγολέμονο πάνω στο κρέας, κουνάμε ελαφριά για να πάει παντού και σερβίρουμε. Σημείωση Aντί για μαρούλι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σπανάκι ή αντίδια.