Ab logo
  • Ανοιξιάτικη Πάβλοβα

Ανοιξιάτικη Πάβλοβα

από Πηγή ΑΒ Μagazine
Ανοιξιάτικη Πάβλοβα
Δύσκολη
>60'
0/5
Υψηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
6 μερίδες
  • 220 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 4 ασπράδι
  • 2 κουταλάκια γλυκού λευκό κρασί
  • 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
  • 400 ml. κρέμα γάλακτος
  • 5 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
  • 150 γρ. κρεμώδες τυρί
  • 3 (το εσωτερικό) φρούτα του πάθους
  • 300 γρ. φράουλες κομμένες στη μέση
  • 220 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 4 ασπράδι
  • 2 κουταλάκια γλυκού λευκό κρασί
  • 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
  • 400 ml. κρέμα γάλακτος
  • 5 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
  • 150 γρ. κρεμώδες τυρί
  • 3 (το εσωτερικό) φρούτα του πάθους
  • 300 γρ. φράουλες κομμένες στη μέση