Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι, σε μέτρια θερμοκρασία και καβουρντίζουμε το αλεύρι, μέχρι να πάρει ένα ελαφρύ χρυσαφένιο χρώμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε με σύρμα, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα και να γίνει μια παχύρευστη σάλτσα. Ρίχνουμε το τριμμένο τυρί και την μουστάρδα, κατεβάζουμε από την φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς, μέχρι να λιώσει το τυρί.
Προσθέτουμε το σχοινόπρασο και σερβίρουμε όσο είναι ακόμα ζεστό.
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα