Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΑγριογούρουνο με Μοστάρντα ντι Φρούτα
Ab logo
  • Αγριογούρουνο με Μοστάρντα ντι Φρούτα

Αγριογούρουνο με Μοστάρντα ντι Φρούτα

από Άκης Πετρετζίκης
"Ο Άκης Πετρετζίκης δίνει ιδέες για ένα ιδιαίτερο, εορταστικό μενού - κυρίως πιάτο το ""αγριογούρουνο με Μοστάρντα ντι Φρούτα"". Χρόνια πολλά! "
Αγριογούρουνο με Μοστάρντα ντι Φρούτα
Μέτρια
>60'
0/5
Υψηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
6 μερίδες
  • 2 φύλλα δάφνη (για τη Μοστάρντα ντι Φρούτα)
  • ζυμωτό ψωμί ολικής (συνοδευτικά)
  • φυλλώδη πικρά λαχανικά (ρόκα, φύλλα μουστάρδας, ραντίτσιο, ραπανάκια) (συνοδευτικά)
  • 500 ml κόκκινο κρασί (για το κρέας)
  • 2000 g μπούτι αγριογούρουνο, χωρίς κόκαλο σε δίχτυ ή καλά δεμένο με σκοινί σε ρολό (για το κρέας)
  • 2 κουτ. σούπας σκόρδο σε σκόνη ή 3 σκελίδες φρέσκο σκόρδο (για τη μαρινάδα)
  • 1 κουτ. σούπας πιπέρι μαύρο σε κόκκους (για τη μαρινάδα)
  • 1 κουτ. σούπας μαραθόσπορος (για τη μαρινάδα)
  • 3 κουτ. σούπας αλάτι ψιλό (για τη μαρινάδα)
  • 3 κουτ. σούπας πάπρικα καπνιστή (για τη μαρινάδα)
  • αλάτι (για τη Μοστάρντα ντι Φρούτα)
  • 5 πράσινα μήλα, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους 0,5-1εκ (για τη Μοστάρντα ντι Φρούτα)
  • 2 πρέζες κόκκινο πιπέρι ή μπούκοβο (για τη Μοστάρντα ντι Φρούτα)
  • 2 κουτ. σούπας ηλιέλαιο (για τη Μοστάρντα ντι Φρούτα)
  • 2 κουτ. σούπας μαύροι σπόροι μουστάρδας (για τη Μοστάρντα ντι Φρούτα)
  • 3 κουτ. σούπας μουστάρδα Ντιζόν (για τη Μοστάρντα ντι Φρούτα)
  • 125 ml ξηρό λευκό κρασί (για τη Μοστάρντα ντι Φρούτα)
  • 800 ml νερό (για τη Μοστάρντα ντι Φρούτα)
  • 300 g ζάχαρη κρυσταλλική ή καστανή (για τη Μοστάρντα ντι Φρούτα)
  • 100 g σύκα ξερά (για τη Μοστάρντα ντι Φρούτα)
  • 125 g σταφίδες (ή κράνμπερις ξερά) (για τη Μοστάρντα ντι Φρούτα)
  • 250 g ξερά βερύκοκα (για τη Μοστάρντα ντι Φρούτα)
  • 2 φύλλα δάφνη (για τη Μοστάρντα ντι Φρούτα)
  • ζυμωτό ψωμί ολικής (συνοδευτικά)
  • φυλλώδη πικρά λαχανικά (ρόκα, φύλλα μουστάρδας, ραντίτσιο, ραπανάκια) (συνοδευτικά)
  • 500 ml κόκκινο κρασί (για το κρέας)
  • 2000 g μπούτι αγριογούρουνο, χωρίς κόκαλο σε δίχτυ ή καλά δεμένο με σκοινί σε ρολό (για το κρέας)
  • 2 κουτ. σούπας σκόρδο σε σκόνη ή 3 σκελίδες φρέσκο σκόρδο (για τη μαρινάδα)
  • 1 κουτ. σούπας πιπέρι μαύρο σε κόκκους (για τη μαρινάδα)
  • 1 κουτ. σούπας μαραθόσπορος (για τη μαρινάδα)
  • 3 κουτ. σούπας αλάτι ψιλό (για τη μαρινάδα)
  • 3 κουτ. σούπας πάπρικα καπνιστή (για τη μαρινάδα)
  • αλάτι (για τη Μοστάρντα ντι Φρούτα)
  • 5 πράσινα μήλα, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους 0,5-1εκ (για τη Μοστάρντα ντι Φρούτα)
  • 2 πρέζες κόκκινο πιπέρι ή μπούκοβο (για τη Μοστάρντα ντι Φρούτα)
  • 2 κουτ. σούπας ηλιέλαιο (για τη Μοστάρντα ντι Φρούτα)
  • 2 κουτ. σούπας μαύροι σπόροι μουστάρδας (για τη Μοστάρντα ντι Φρούτα)