Σε χώρες όπως η Κίνα και η Ιαπωνία, η σόγια είναι πολύ διαδεδομένη και θεωρείται τροφή τόσο για το σώμα όσο και για το πνεύμα. Συχνά ονομάζεται «κρέας χωρίς κόκαλα» ή «κρέας από το χωράφι». Η σόγια σε αντίθεση με το κρέας, περιέχει πρωτεΐνες χωρίς χοληστερόλη, για σύγχρονη υγιεινή διατροφή. Το καταπληκτικό αυτό φυτό είναι μια ισορροπημένη υγιεινή τροφή για μικρούς και μεγάλους που μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά για μερική ή ολική αντικατάσταση του κρέατος. Δεν είναι τυχαίο που το Υπουργείο Τροφίμων και Φαρμάκων των Η.Π.Α. συνιστά τη λήψη 25 γραμμαρίων της πρωτεΐνης σόγιας σε καθημερινή βάση .Η Σόγια Κεμπάπ της Fytro είναι 100% φυτικό προϊόν που παράγεται με σύγχρονες μεθόδους φυσικής επεξεργασίας από σόγια άριστης ποιότητας. Ταιριάζει απόλυτα στη σύγχρονη διατροφή και συναγωνίζεται επάξια όλες τις ζωικές τροφές και ειδικά το κρέας. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, κάλιο και πηγή μαγνησίου. Οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στην αύξηση και στη διατήρηση της μυϊκής μάζας, ενώ το κάλιο και το μαγνήσιο στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και του νευρικού συστήματος. Επιπλέον, οι πρωτεΐνες και το μαγνήσιο συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, μέσα στo πλαίσιo μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.