Here is Product Details Sticky Short Info
ΙΟΝ | Κουβερτούρα Λευκή 125g
125 γρ
€14/κιλ
125 γρ
€14/κιλ
€
1
75Κουβερτούρα Λευκή
Χρήση: Βούτηγμα προϊόντων (επικάλυψη), παρασκευή κρεμών και γεμίσεων, διακόσμηση, γκανάζ, παρασκευή γλάσου, περίβλημα για σοκολατάκια, ενσωμάτωση ξηρών καρπών (βραχάκια).
Ανακάλυψε σε αυτή τη σελίδα:
Πληροφορίες προϊόντος
Διατροφική αξία
Ανά | Ανά 100g | Ανά 25g | ΠΠΑ ανά μερίδα |
Ενέργεια kj | 2385kJ | 594kJ | 7% |
Ενέργεια kcal | 570kcal | 142kcal | 7% |
Συνολικά λιπαρά | 33.5g | 8.4g | 12% |
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 22.0g | 5.5g | 28% |
Υδατάνθρακες | 55.0g | 13.8g | 5% |
Σάκχαρα | 55.0g | 13.8g | 15% |
Πρωτεΐνες | 10.0g | 2.5g | 5% |
Αλάτι | 0.210g | 0.053g | 1% |
Διατροφική αξία
Ανά | Ανά 100g | Ανά 25g | ΠΠΑ ανά μερίδα |
Ενέργεια kj | 2385kJ | 594kJ | 7% |
Ενέργεια kcal | 570kcal | 142kcal | 7% |
Συνολικά λιπαρά | 33.5g | 8.4g | 12% |
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 22.0g | 5.5g | 28% |
Υδατάνθρακες | 55.0g | 13.8g | 5% |
Σάκχαρα | 55.0g | 13.8g | 15% |
Πρωτεΐνες | 10.0g | 2.5g | 5% |
Αλάτι | 0.210g | 0.053g | 1% |
Συστατικά
Ζάχαρη, γάλα σε σκόνη, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, αρωματική ύλη: βανιλίνη. Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών με κέλυφος και πρωτεϊνών σίτου.
Συστατικά
Ζάχαρη, γάλα σε σκόνη, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, αρωματική ύλη: βανιλίνη. Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών με κέλυφος και πρωτεϊνών σίτου.
Αλλεργιογόνα
Περιέχει: Γάλα, Σόγια
Μπορεί να περιέχει: Καρποί με κέλυφος, Γλουτένη
Αλλεργιογόνα
Περιέχει: Γάλα, Σόγια
Μπορεί να περιέχει: Καρποί με κέλυφος, Γλουτένη
Συνθήκες διατήρησης η χρήσης
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος. Για την διευκόλυνση του λιωσίματος, το προϊόν τεμαχίζεται σε μικρά κομμάτια τα οποία στη συνέχεια τοποθετούνται είτε σε ειδικά δοχεία (bain marie / υδατόλουτρα διπύθμενα δοχεία) τα οποία εξασφαλίζουν την μη άμεση επαφή της σοκολάτας με την πηγή θερμότητας, είτε χρησιμοποιούνται άλλοι τρόποι όπως φούρνος με αέρα ή μικροκυμάτων.
Σημαντικοί παράγοντες στο στάδιο αυτό είναι:
Κατά την διάρκεια του λιωσίματος η σοκολάτα πρέπει να ανακατεύεται συνεχώς.
∆εν προχωρούμε στο επόμενο στάδιο, εάν η σοκολάτα δεν έχει λιώσει πλήρως.
Εάν κατά την διάρκεια της εργασίας χρειασθεί να προσθέσουμε στερεή σοκολάτα στην συσκευή λιωσίματος, πρέπει να περιμένου- με να λιώσει τελείως και αυτή και μετά να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο.
Συνθήκες διατήρησης η χρήσης
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος. Για την διευκόλυνση του λιωσίματος, το προϊόν τεμαχίζεται σε μικρά κομμάτια τα οποία στη συνέχεια τοποθετούνται είτε σε ειδικά δοχεία (bain marie / υδατόλουτρα διπύθμενα δοχεία) τα οποία εξασφαλίζουν την μη άμεση επαφή της σοκολάτας με την πηγή θερμότητας, είτε χρησιμοποιούνται άλλοι τρόποι όπως φούρνος με αέρα ή μικροκυμάτων.
Σημαντικοί παράγοντες στο στάδιο αυτό είναι:
Κατά την διάρκεια του λιωσίματος η σοκολάτα πρέπει να ανακατεύεται συνεχώς.
∆εν προχωρούμε στο επόμενο στάδιο, εάν η σοκολάτα δεν έχει λιώσει πλήρως.
Εάν κατά την διάρκεια της εργασίας χρειασθεί να προσθέσουμε στερεή σοκολάτα στην συσκευή λιωσίματος, πρέπει να περιμένου- με να λιώσει τελείως και αυτή και μετά να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο.
Πληροφορίες προμηθευτή
ΙΟΝ Α.Ε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΚΑΟ
ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 69, Νέο Φάληρο,
Τ.Κ. 185 47, Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210 4814971
Email: info@ion.gr
Πληροφορίες προμηθευτή
ΙΟΝ Α.Ε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΚΑΟ
ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 69, Νέο Φάληρο,
Τ.Κ. 185 47, Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210 4814971
Email: info@ion.gr
Μερίδες ανά συσκευασία
125g
Μερίδες ανά συσκευασία
125g