Here is Product Details Sticky Short Info
HBH | Αναψυκτικό Πορτοκαλάδα Μπλε 1.5lt
1,5 λιτ
1,33 €/ λιτ
€106/λιτ
Προσφορά για όλους: Κερδίζεις 20% με κάθε προϊόν
Από 6/11/2024 έως 20/11/2024Περισσότερα
1,5 λιτ
1,33 €/ λιτ
€106/λιτ
€
1
59€1,99
Ο διαχρονικός συνδυασμός που αναμφισβήτητα σε ξεδιψάει χωρίς προσθήκη χρωστικών ουσιών.
Ανακάλυψε σε αυτή τη σελίδα:
Πληροφορίες προϊόντος
Διατροφική αξία
Ανά | Ανά 100ml | Ανά 250ml | ΠΠΑ |
Ενέργεια kj | 209kJ | 523kj | 6% |
Ενέργεια kcal | 49kcal | 123kcal | 6% |
Συνολικά λιπαρά | 0g | 0g | 0% |
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 0g | 0g | 0% |
Υδατάνθρακες | 12,3g | 30,8g | 12% |
Σάκχαρα | 12,3g | 30,8g | 34% |
Πρωτεΐνες | 0g | 0g | 0% |
Εδώδιμες ίνες | - | - | - |
Αλάτι | 0,01g | 0,02g | 1% |
Διατροφική αξία
Ανά | Ανά 100ml | Ανά 250ml | ΠΠΑ |
Ενέργεια kj | 209kJ | 523kj | 6% |
Ενέργεια kcal | 49kcal | 123kcal | 6% |
Συνολικά λιπαρά | 0g | 0g | 0% |
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 0g | 0g | 0% |
Υδατάνθρακες | 12,3g | 30,8g | 12% |
Σάκχαρα | 12,3g | 30,8g | 34% |
Πρωτεΐνες | 0g | 0g | 0% |
Εδώδιμες ίνες | - | - | - |
Αλάτι | 0,01g | 0,02g | 1% |
Συστατικά
Νερό, χυμός πορτοκαλιού (20%) από συμπυκνωμένο χυμό, σιρόπι φρουκτόζης -γλυκόζης, ζάχαρη, μέσο οξίνισης (κιτρικό οξύ), ρυθμιστής οξύτητας (πολυφωσφορικό νάτριο), αρωματικές ύλες, συντηρητικά (σορβικό κάλιο, βενζοϊκό νάτριο).
Συστατικά
Νερό, χυμός πορτοκαλιού (20%) από συμπυκνωμένο χυμό, σιρόπι φρουκτόζης -γλυκόζης, ζάχαρη, μέσο οξίνισης (κιτρικό οξύ), ρυθμιστής οξύτητας (πολυφωσφορικό νάτριο), αρωματικές ύλες, συντηρητικά (σορβικό κάλιο, βενζοϊκό νάτριο).
Συνθήκες διατήρησης η χρήσης
Φυλάσσεται σε καθαρό και δροσερό μέρος, μακριά από την απευθείας έκθεση στον ήλιο.
Συνθήκες διατήρησης η χρήσης
Φυλάσσεται σε καθαρό και δροσερό μέρος, μακριά από την απευθείας έκθεση στον ήλιο.
Πληροφορίες προμηθευτή
PEPSICO-ΗΒΗ Ε.Π.Ε., 22o χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, Τ.Κ. 14565, ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
Πληροφορίες προμηθευτή
PEPSICO-ΗΒΗ Ε.Π.Ε., 22o χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, Τ.Κ. 14565, ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
Μερίδες ανά συσκευασία
6.
Μερίδες ανά συσκευασία
6.