Here is Product Details Sticky Short Info
ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ | Φασόλια Γίγαντες Ας Μαγειρέψουμε 750g
750 γρ
€1047/κιλ
750 γρ
€1047/κιλ
€
7
85Τα Φασόλια γίγαντες Μπάρμπα Στάθης από την Καστοριά, περιέχουν στις ιδανικές αναλογίες, πλυμένα και κομμένα όλα τα όσπρια και τα λαχανικά που χρειάζεστε, για να προσφέρετε ένα νόστιμο και θρεπτικό γεύμα σε εσάς και στην οικογένειά σας.
- Δε χρειάζονται μούλιασμα.
- Μαγειρέψτε τα φασόλια γίγαντες Μπάρμπα Στάθης απευθείας από την κατάψυξη.
Ανακάλυψε σε αυτή τη σελίδα:
Πληροφορίες προϊόντος
Διατροφική αξία
Ανά | Ανά 100g | Ανά μερίδα (250g) |
Ενέργεια kj | 447kJ | 1118kJ |
Ενέργεια kcal | 107kcal | 268kcal |
Συνολικά λιπαρά | 0.3g | 0.8g |
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 0.08g | 0.2g |
Υδατάνθρακες | 16g | 40g |
Σάκχαρα | 1.2g | 3g |
Πρωτεΐνες | 7.7g | 19g |
Εδώδιμες ίνες | 5.2g | 13g |
Αλάτι | 0.02g | 0.05g |
Διατροφική αξία
Ανά | Ανά 100g | Ανά μερίδα (250g) |
Ενέργεια kj | 447kJ | 1118kJ |
Ενέργεια kcal | 107kcal | 268kcal |
Συνολικά λιπαρά | 0.3g | 0.8g |
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 0.08g | 0.2g |
Υδατάνθρακες | 16g | 40g |
Σάκχαρα | 1.2g | 3g |
Πρωτεΐνες | 7.7g | 19g |
Εδώδιμες ίνες | 5.2g | 13g |
Αλάτι | 0.02g | 0.05g |
Συστατικά
Φασόλια γίγαντες 76%, κρεμμύδι 8%, καρότο 5%, κόκκινη πιπεριά 5%, κόκκινη πιπεριά 5%, ντομάτα 4%, μαϊντανός 1%, σκόρδο 1%.
Συστατικά
Φασόλια γίγαντες 76%, κρεμμύδι 8%, καρότο 5%, κόκκινη πιπεριά 5%, κόκκινη πιπεριά 5%, ντομάτα 4%, μαϊντανός 1%, σκόρδο 1%.
Οδηγίες μαγειρέματος
Μαγειρέψτε τα Φασόλια γίγαντες Μπαρμπά Στάθης από την Καστοριά όπως τα νωπά λαχανικά, χωρίς να τον ξεπαγώσετε. Θα χρειαστείτε μόνο (για 3 άτομα): 1 συσκευασία Φασόλια γίγαντες Μπάρμπα Στάθης από την Καστοριά 750 γρ, 100ml ελαιόλαδο, 200ml Ντομάτα στον τρίφτη Μπάρμπα Στάθης 500ml, 500ml ζεστό νερό (για την κατσαρόλα) ή 200ml (για τη χύτρα), αλάτι, πιπέρι. •Στην κατσαρόλα: Ζεσταίνετε σε σιγανή φωτιά το ελαιόλαδο και σοτάρετε το περιεχόμενο της συσκευασίας για 5 λεπτά. Δυναμώνετε την ένταση της εστίας, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, την ντομάτα στον τρίφτη, το νερό και ανακατεύετε απαλά. Μόλις αρχίσει να κοχλάζει, χαμηλώνετε την ένταση της εστίας στο μισό, κλεινέτε το καπάκι και σιγοβράζετε για περίπου 40-45 λεπτά. •Στη χύτρα ταχύτητας: Ακολουθείτε την εκτέλεση της συνταγής όπως περιγράφεται παραπάνω, χρησιμοποιώντας όμως 200ml νερό. Σκεπάζετε τη χύτρα και αφού σηκωθεί η βαλβίδα της, χαμηλώνετε την ένταση της εστίας στο μισό και σιγοβράζετε για 15 περίπου λεπτά. •Στον φούρνο: Ακολουθείτε την εκτέλεση της συνταγής όπως περιγράφεται για την κατσαρόλα σιγοβράζοντας για 15-20 λεπτά ή την εκτέλεση συνταγής όπως περιγράφεται για τη χύτρα σιγοβράζοντας αφού σηκωθεί η βαλβίδα της για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, μεταφέρετε το περιεχόμενο της κατσαρόλας/χύτρας σε ένα ταψί. Σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και το βάζετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°C στον αέρα, για 15 λεπτά. Αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο και αφήνετε να μαγειρευτεί ακόμη 15 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Οδηγίες μαγειρέματος
Μαγειρέψτε τα Φασόλια γίγαντες Μπαρμπά Στάθης από την Καστοριά όπως τα νωπά λαχανικά, χωρίς να τον ξεπαγώσετε. Θα χρειαστείτε μόνο (για 3 άτομα): 1 συσκευασία Φασόλια γίγαντες Μπάρμπα Στάθης από την Καστοριά 750 γρ, 100ml ελαιόλαδο, 200ml Ντομάτα στον τρίφτη Μπάρμπα Στάθης 500ml, 500ml ζεστό νερό (για την κατσαρόλα) ή 200ml (για τη χύτρα), αλάτι, πιπέρι. •Στην κατσαρόλα: Ζεσταίνετε σε σιγανή φωτιά το ελαιόλαδο και σοτάρετε το περιεχόμενο της συσκευασίας για 5 λεπτά. Δυναμώνετε την ένταση της εστίας, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, την ντομάτα στον τρίφτη, το νερό και ανακατεύετε απαλά. Μόλις αρχίσει να κοχλάζει, χαμηλώνετε την ένταση της εστίας στο μισό, κλεινέτε το καπάκι και σιγοβράζετε για περίπου 40-45 λεπτά. •Στη χύτρα ταχύτητας: Ακολουθείτε την εκτέλεση της συνταγής όπως περιγράφεται παραπάνω, χρησιμοποιώντας όμως 200ml νερό. Σκεπάζετε τη χύτρα και αφού σηκωθεί η βαλβίδα της, χαμηλώνετε την ένταση της εστίας στο μισό και σιγοβράζετε για 15 περίπου λεπτά. •Στον φούρνο: Ακολουθείτε την εκτέλεση της συνταγής όπως περιγράφεται για την κατσαρόλα σιγοβράζοντας για 15-20 λεπτά ή την εκτέλεση συνταγής όπως περιγράφεται για τη χύτρα σιγοβράζοντας αφού σηκωθεί η βαλβίδα της για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, μεταφέρετε το περιεχόμενο της κατσαρόλας/χύτρας σε ένα ταψί. Σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και το βάζετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°C στον αέρα, για 15 λεπτά. Αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο και αφήνετε να μαγειρευτεί ακόμη 15 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Συνθήκες διατήρησης
Στο ψυγείο: 24 ώρες | Σε κατάψυξη -6˚C: 1 εβδομάδα | Σε κατάψυξη -12˚C: 1 μήνας | Σε κατάψυξη -18˚C: βλ. ημ/νία λήξης. Προσοχή: Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν
Συνθήκες διατήρησης
Στο ψυγείο: 24 ώρες | Σε κατάψυξη -6˚C: 1 εβδομάδα | Σε κατάψυξη -12˚C: 1 μήνας | Σε κατάψυξη -18˚C: βλ. ημ/νία λήξης. Προσοχή: Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν
Πληροφορίες προμηθευτή
ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com
Πληροφορίες προμηθευτή
ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com
Μερίδες ανά συσκευασία
750g
Μερίδες ανά συσκευασία
750g