Here is Product Details Sticky Short Info
POP BAKERY | Φρέσκια Ζύμη Κρουασάν Σοκολάτας 275g
275 γρ
€1887/κιλ
275 γρ
€1887/κιλ
€
5
19Αφράτα κρουασάν με γέμιση μαύρης σοκολάτας για ένα ακόμη πιο γλυκό πρωινό.
Ανακάλυψε σε αυτή τη σελίδα:
Πληροφορίες προϊόντος
Διατροφική αξία
Ανά | Ανά 100g | Ανά μερίδα (46g) | ΠΠΑ |
Ενέργεια kj | 1561kJ | 718kJ | 9% |
Ενέργεια kcal | 373kcal | 172kcal | 9% |
Συνολικά λιπαρά | 19g | 8.7g | 12% |
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 10g | 4.7g | 23% |
Υδατάνθρακες | 41g | 19g | 7% |
Σάκχαρα | 15g | 6.8g | 8% |
Πρωτεΐνες | 6.5g | 3g | 6% |
Εδώδιμες ίνες | 1.5g | 0.7g | - |
Αλάτι | 1.2g | 0.57g | 9% |
Διατροφική αξία
Ανά | Ανά 100g | Ανά μερίδα (46g) | ΠΠΑ |
Ενέργεια kj | 1561kJ | 718kJ | 9% |
Ενέργεια kcal | 373kcal | 172kcal | 9% |
Συνολικά λιπαρά | 19g | 8.7g | 12% |
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 10g | 4.7g | 23% |
Υδατάνθρακες | 41g | 19g | 7% |
Σάκχαρα | 15g | 6.8g | 8% |
Πρωτεΐνες | 6.5g | 3g | 6% |
Εδώδιμες ίνες | 1.5g | 0.7g | - |
Αλάτι | 1.2g | 0.57g | 9% |
Συστατικά
Ζύμη 87%: Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, μαργαρίνη (φυτικά λίπη και έλαια (φοίνικα, κράμβη), νερό, γαλακτωματοποιητής (μονο- και δι- γλυκερίδια των λιπαρών οξέων), αλάτι, ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ)), νερό, ζάχαρη, ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΣΙΤΟΥ, δεξτρόζη, διογκωτικό αρτοποϊίας (γλυκονο-δ-λακτάνη, ανθρακικά άλατα καλίου, διφωσφορικά άλατα), αιθυλική αλκοόλη, αλάτι, μέσο οξίνισης (κόμμι ξανθάνης), άρωμα, σταθεροποιητής (χλωριούχο μαγνήσιο), χρωστική ουσία (καροτένιο), βελτιωτικό αλεύρου (ασκορβικό οξύ). Μπορεί να περιέχει ίχνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Σοκολάτα 13%: Ζάχαρη, μάζα κακάο, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνες), φυσική αρωματική ύλη. Μπορεί να περιέχει ίχνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ και ΚΑΡΠΩΝ με ΚΕΛΥΦΟΣ.
Συστατικά
Ζύμη 87%: Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, μαργαρίνη (φυτικά λίπη και έλαια (φοίνικα, κράμβη), νερό, γαλακτωματοποιητής (μονο- και δι- γλυκερίδια των λιπαρών οξέων), αλάτι, ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ)), νερό, ζάχαρη, ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΣΙΤΟΥ, δεξτρόζη, διογκωτικό αρτοποϊίας (γλυκονο-δ-λακτάνη, ανθρακικά άλατα καλίου, διφωσφορικά άλατα), αιθυλική αλκοόλη, αλάτι, μέσο οξίνισης (κόμμι ξανθάνης), άρωμα, σταθεροποιητής (χλωριούχο μαγνήσιο), χρωστική ουσία (καροτένιο), βελτιωτικό αλεύρου (ασκορβικό οξύ). Μπορεί να περιέχει ίχνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Σοκολάτα 13%: Ζάχαρη, μάζα κακάο, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνες), φυσική αρωματική ύλη. Μπορεί να περιέχει ίχνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ και ΚΑΡΠΩΝ με ΚΕΛΥΦΟΣ.
Αλλεργιογόνα
Περιέχει: Γλουτένη
Μπορεί να περιέχει: Γάλα, Καρποί με κέλυφος
Αλλεργιογόνα
Περιέχει: Γλουτένη
Μπορεί να περιέχει: Γάλα, Καρποί με κέλυφος
Οδηγίες χρήσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C (180°C με αέρα). Ανοίγουμε τη συσκευασία στρίβοντας το κουτί μέχρι να ακουστεί το POP. Ξεδιπλώνουμε τη ζύμη και τη χωρίζουμε σε κομμάτια. Τοποθετούμε από μια μπάρα σοκολάτας σε κάθε άκρη της ζύμης. Τυλίγουμε και τις 2 άκρες προς τα μέσα ώστε να ενωθούν στη μέση του κρουασάν και τοποθετούμε με την “ένωση” προς τα κάτω σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί Βάζουμε το ταψί στη μεσαία θέση του φούρνου και ψήνουμε για 10- 15 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Συμβουλή: για καλύτερο χρώμα, αλείφουμε τα κρουασάν με γάλα ή αβγό πριν το ψήσιμο.
Οδηγίες χρήσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C (180°C με αέρα). Ανοίγουμε τη συσκευασία στρίβοντας το κουτί μέχρι να ακουστεί το POP. Ξεδιπλώνουμε τη ζύμη και τη χωρίζουμε σε κομμάτια. Τοποθετούμε από μια μπάρα σοκολάτας σε κάθε άκρη της ζύμης. Τυλίγουμε και τις 2 άκρες προς τα μέσα ώστε να ενωθούν στη μέση του κρουασάν και τοποθετούμε με την “ένωση” προς τα κάτω σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί Βάζουμε το ταψί στη μεσαία θέση του φούρνου και ψήνουμε για 10- 15 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Συμβουλή: για καλύτερο χρώμα, αλείφουμε τα κρουασάν με γάλα ή αβγό πριν το ψήσιμο.
Συνθηκες διατήρησης
Διατηρείται στο ψυγείο.
Συνθηκες διατήρησης
Διατηρείται στο ψυγείο.
Πληροφορίες προμηθευτή
ΦΟYΝΤΛΙΝΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜ., Λεωφ. Νατο 100, Ασπρόπυργος 193 00, Τηλέφωνο: 2105517700
Πληροφορίες προμηθευτή
ΦΟYΝΤΛΙΝΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜ., Λεωφ. Νατο 100, Ασπρόπυργος 193 00, Τηλέφωνο: 2105517700
Μερίδες ανά συσκευασία
275g
Μερίδες ανά συσκευασία
275g